A program fault has been recorded in the log
Home arrow Forum

Remository Forum

 


pierredemarque

Karma: 1  
show picture on multimodule don't work - 2007/11/19 01:03 Hello the community
Do you know why the picture of multimodule don't work ?

somebody have this module with picture work ?

thanks for your support

  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
pierredemarque

Karma: 1  
Re:show picture on multimodule don't work - 2007/12/18 14:20 up please !
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
tony121

Karma: -2  
Re:show picture on multimodule don't work - 2007/12/18 21:13 Multi-module uses the file thumnails. In the reMOSitory config area:
1. enable thumbs
2. set the amount to at least one (it can't be 0)
3. login the frontend (like a visitor), use your admin name/pass
4. navigate to a file, there should be a link to update thumbnail
5. update it

In the Multi-mod page, set it up the way you want and have it published somewhere. Cross your fingers, you should now see your pics.

An example can be viewed at 121Books.org. The multi-module is on the right side showing the newest files. Good Luck.
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
van_xelsing

Karma: 0  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/01/27 09:37 Excuse please me, I on this site the beginner, and not so well understand English, you please could not give me this module? Or the reference?
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
pierredemarque

Karma: 1  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/01/27 11:18 http://www.remository.com/rem/Remository/Download/Mambo-Software/ReMOSitory-modules-and-bots/ Remository-multi-module/

voila
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
van_xelsing

Karma: 0  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/01/27 14:03 People help please, this module was not established has beaten out a mistake and as it is possible to make on another so that was picture at a file
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
admin

Karma: 112  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/10/01 18:29 Sorry, I'm not aware of a problem with the display of thumbnail images by the multi module - it seems to me to be working. Martin Brampton aka Counterpoint
http://aliro.org
http://black-sheep-research.com
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
pierredemarque

Karma: 1  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/10/08 09:11 Hello ,
today i have install
remo 3.44j & the multimodule
& then upload some picture in gd mode
so i still cannot see the picture in the rss
how can i do it please ?

& now with the new version of joomla
this is not the same rss
ex: this is the rss without image (bug ?)

http://www.plugins-audio.com/index.php?option=com_remository&func=rss&no_html=1&rtype=newest&max=800&days=30&Itemid=186&id=20


here the test site with fresh install 1.5.7
http://ks353352.kimsufi.com/~pluginsae/index.php?option=com_remository&func=rss&no_html=1& rtype=newest&max=800&days=30&Itemid=56


could u tell me why its show like that ?
& why the picture at the first site don't work ?

i need this for send my rss to a friend website
with all my plugins (files)

thanks for the support
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
pierredemarque

Karma: 1  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/10/14 00:55 ok that work

but one more question

why i cannot see rss feed like that anymore ?

http://www.plugins-audio.com/index.php?option=com_remository&func=rss&no_html=1&rtype=newest&max=800&days=30&Itemid=186&id=20

now it's liek that

http://www.plugins-audio.com/new-site/index.php?option=com_remository&func=rss&no_html=1& rtype=newest&max=5&days=30&Itemid=190


i need in fact to have some picture on my rss

after i send to my friend for some content

& i will have a lot of visitor with this


thanks for answer me
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
admin

Karma: 112  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/10/19 22:18 I'm not sure the RSS feed ever did support thumbnail images, did it? I can look at that. Martin Brampton aka Counterpoint
http://aliro.org
http://black-sheep-research.com
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.
pierredemarque

Karma: 1  
Re:show picture on multimodule don't work - 2008/10/20 06:03 yes we can now put some pitchure into rss

this a code i grab on some forum & i don't know if its applicable to your module
(attachment)


thre is an exemple here
http://www.artemia.fr/modules/smartsection/backend.php


& some more code (in french sorry)
http://tecfa.unige.ch/guides/tie/html/xml-rss/xml-rss-4.html


thanks martin to answer to this post
File Attachment:
File name: rss_pitcure.txt
File size:1298 bytes
  | | Sorry, you do not currently have permission to write here.

Save FM Radio

Login

Subscribe to Premium Support

Get priority support for Remository and Glossary, sign up now for a Premium Support monthly subscription:

Your Remository user name

Or purchase a year's support:

Your Remository user name

Who is Online

Remository welcomes guests and visitors

We have 2 guest online

Real Time Web Analytics